Кућа Добрих Вести

Login

Нова услуга „Пензија унапред“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

peznosiiiiiБЕОГРАД – Банка Поштанска штедионица у своје пословање са становништвом уводи нову услугу „Пензија унапред''.


Услуга „Пензија унапред“ намењена је свим пензионерима који пензију примају путем текућег рачуна код Банке Поштанске штедионице и подразумева могућност располагања пензијом пре званичног дана уплате пензије, најавилаје ова банка.


Ова услуга је потпуно бесплатна.


Поступак пријављивања за коришћење ове услуге је веома једноставан и брз и обавља се на шалтеру било које експозитуре Банке Поштанске штедионице.


За пензионере који се определе за ову услугу и закључе уговор са Банком Поштанском штедионицом динамика уплате „Пензије унапред“ је увек истог датума у месецу и, у зависности од категорије пензионера, је следећа:


- за пензионере из категорије запослених – 5. и 20. у месецу
- за војне пензионере и пензионере пољопривредних делатности – 2. у месецу
- за пензионере из категорије самосталних делатности (занатлије) – 1. у месецу


Пензионери, клијенти Банке Поштанске штедионице који се определе за услугу „Пензија унапред“, могу располагати средствима по основу ове услуге на шалтерима Банке Поштанске штедионице, плаћати робу и услуге путем POS уређаја и подизати готовину на банкоматима Банке Поштанске штедионице, банкоматима поште и банкоматима других банака.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 март 2016 21:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија