A+ A A-

Marketing Summit Belgrade

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ringierrrrrrБЕОГРАД – Ако још увек нисте „маркетиншки маг“ а желите да то постанете не би требало да пропустите Marketing Summit Belgrade који ће се 19. маја одржати у хотелу Crowne Plaza у Беораду.


Ако још увек нисте резервисали место можете да се пријавите ОВДЕ.

Три важне чињенице које треба да знате о овом догађају је да ћете:


- чути корисне и примењиве савете и информације


- Имаћете прилику да упознате топ менаџере локалних, регионалних и глобалних компанија и брендова са врхунским маркетиншким наступом и


- да остварите јединствену прилику да остварите нове и учврстите постојеће пословне контакте


Доступност информација никада није била већа. Купци су постали рационалнији, док су се психолошки фактори несигурности одразили на промене куповних навика.

Купац размишља и фокусира се на тражење најповољније цене.


Постао је захтевнији и увек жели више и боље. Све то представља изазов за маркетинг. Производи и услуге, брендови морају да буду другачији, а та диференцијација сада је много већа и захтевнија од оне у прошлости.


Купци и потрошачи траже већу вредност за свој новац. Све мање верују триковима оглашавања. Данашњи купац никад није био боље информисан. Приликом куповине упоређује цене брендова по читавом свету, а преко друштвених мрежа лако долази до информација о лошим искуствима.


Конкуренција више није локална него глобална. Компаније се на локалним тржиштима такмиче са светским брендовима.


Из тог разлога овогодишњи програм фокусиран је на диференцијацију, додатне вредности за купца и глобални наступ.


Учесници самита ће се упознати са примерима добре праксе о томе како се заиста разликовати на тржиштима, како купцу пружити додатну вредност и како освајати глобалана тржишта, најавили су организатори.


Учесници ће имати прилику да чују искуства какораде локалне, регионалне и глобалне фирме са својим брендовима, и да разменимо искуства са њима.


На овом догађају биће вам сервиране идеје и одговори на изазове са којима се суочавате у „новом добу".


Више од 250 учесника из домаћих и регионалних компанија већ је резервисало место.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани