Кућа Добрих Вести

Login

Самохрани родитељи – како до посла?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Mcericson343434БЕОГРАД – У Дому омладине, 27. јула са почетком од 18 часова биће одржано предавање „Самохрани родитељи – како до посла“?
Предавање ће бити одржано у оквиру I&F McCann Ћошка, у сарадњи Америчког кутка са I&F McCann групом, уз подршку Дома омладине Београд и Удружења „Родитељ“.


Предавање Самохрани родитељи – Како до посла? је конципирано тако да помогне и научи самохране родитеље како да припреме ЦВ, оставе добар први утисак и покажу потенцијалним послодавцима стечено знање, вештине и мотивацију за посао.

 

Предавање је намењено пре свега самохраним родитељима који траже посао или желе да промене радно место, најавио је Дом омладине.


Данас су нампосредством интернета и других платформи доступна многобројна правила везана за писање биографије и савети за припрему разговора за посао. Стога је нарочито битно препознати која од тих правила и савета стварно помажу, као и како припрему најпримереније прилагодити типу компаније или организације у којој желите да радите. Сваки сегмент наступа пред потенцијалним послодавцем заслужује посебну пажњу и кључно је знати искористити добијену шансу.


Уз темељну припрему, можете бити у ситуацији да убедите послодавца да степрави избор за њега, упркос објективним недостацима као што је на пример мањак искуства. Насупрот томе, недовољно разумевање процеса запошљавања и неуспех да се представите може довести до тога да пропустите посао из снова.


Предавања у оквиру I&F McCann Ћошка су бесплатна и сви заинтересовани могу да се пријаве путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Број места је ограничен.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 јул 2016 15:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија