Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Туристичко тржиште Југоисточне Европе“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zlativorrerererБЕОГРАД - Бизнис конференција „Туристичко тржиште Југоисточне Европе-СЕЕТ 2016“, под институционалним покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација одржава се 28. септембра 2016. у Сава центру у Београду.


СЕЕТ 2016 има за циљ унапређење конкурентности и повећање прихода туристичких привреда у региону ЈИЕ, јачање регионалне сарадње, раст промета туриста измедју земаља у Региону и привлачења туриста са далеких емитивних тржишта. Конципиран је као синергија неколико целина које ће учесницима пружити разноврсне пословне могућности да своје знање, искуство и ресурсе ставе у функцију ефикасније артикулације међусобних интереса и проналажења оптималних бизнис модела.


Бизнис конференција “СЕЕТ 2016” ће окупити више од 400 најзначајнијих представника пословне туристичке заједнице Југоисточне Европе - махом доносилаца одлука водећих компанија из области туризма, авио и друмског саобраћаја, туроператора и туристичких агенција. Своја искуства ће поделити и високи представници релевантних међународних организација и привредних асоцијација, експерти из области одрживог развоја бизниса у индустрији туризма, представници државних и локалних управа, образовних и јавних институција.


Конференција почиње у 9.30 сати и на њој ће, како су најавили организатори, говорити Расим Љајић, потпредседник Владе и министар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Србије, затим Едита Ђапо, министарка Министарства околиша и туризма Федерације Босне и Херцеговине, Предраг Глухаковић, министар Министарства трговине и туризма Републике Српске и Далиборка Пејовић, државни секретар Министарства одрживог развоја и туризма Црне Горе.

 

Извор: Кућа добрих вести




Последњи пут измењено среда, 28 септембар 2016 10:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија