Кућа Добрих Вести

Login

Такси који ће улепшати ваш дан

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BG-taxiiiierereSerbia Fashion Week ће се и ове јесени побринути да припаднице нежнијег пола науче нешто ново о шминкању, да стигну сигурно и бесплатно на жељену локацију и из таксија изађу задовољне, са поклоном од козметичке марке Golden Rose.


Између 23. и 27. октобра, зауставите обележен модни такси, који ће се налазити на улицама Београда, провозајте се до жељене дестинације бесплатно, изађите из таксија комплетно нашминкане и уживајте у поклонима.


Како већ сезонама уназад пред Националну недељу моде влада све веће интересовање за овом акцијом, да не бисте „јуриле такси“ по Београду, препоручујемо вам да у току трајања акције пратите официјелну Фејбук страницу Serbia Fashion Week на којој ћете моћи да сазнате тачну локацију возила у датом тренутку.


Већ од 7. новембра очекује нас почетак главне манифестације – Serbia Fashion Week, чији ће главни програм бити смештен у Конгресном центру "Мастер" Новосадског сајма, током које ћемо имати прилику да погледамо нове моделе за сезону Јесен/зима које нам доносе преко 70 дизајнера из Србије, региона и Европе.


Од 7. до 12. новембра, уживаћемо и у другим сегментима моде – у Design Weeku, едукативним конференцијама, свечаној додели награда – Fashion Awards, show roomu и многим другим.


Улазнице за Serbia Fashion Week могу се набавити у свим продајним објектима Gigstixa или путем њиховог званичног веб сајта.


Детаљније информације на www.serbiafashionweek.com или на www.facebook.com/serbiafashionweek.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 25 октобар 2016 15:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија