Кућа Добрих Вести

Login

Сајам аудио и видео технике овог викенда у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

HifShowБЕОГРАД - Највећи сајам аудио и видео технике у Србији одржаће се овог викенда, 29. и 30. октобра у хотелу Холидеј Ин на Новом Београду (Шпанских бораца 74).

 

Традиционални Hi-Files Show, коме је ово тринаесто издање, представиће премијерно посетиоцима у Београду новитете из области звука и слике.

 

Посебну пажњу привлачи премијерно представљање најновије линије јапанских Technics уређаја и грамофона, 4К пројектор, домаће фирме које ручно праве грамофоне и појачала искључиво за инострано тржиште, а биће представљени и бројни други уређаји који су се појавили на ИФА сајму у Берлину.

 

Посетиоци ће у салама и собама на првом и другом спрату хотела имати прилику да виде и чују актуелну понуду хи-фи и аудио-видео уређаја, а на овогодишњем сајму пријављен је још већи број излагача и посетилаца, као и премијера аудио-видео новитета за домаће тржиште, најавили су организатори.

 

Специфичност овог сајма јесте у томе да су одређени излагачи смештени у собама, тако да посетиоци могу да искусе квалитет звука и слике у реалним условима затворене просторије.

 

На највећем Hi-Fi догађају у Србији биће присутне дистрибутерске куће: 4Аудио, М-Кабл, One Hi-Fi, Persej Audio, Player, Сретеновић и Vox Trade, као и домаћи произвођачи Acoustic Invader и Dayens.

 

Из Словеније стиже дистрибутерска кућа Интек.

 

XIII Hi-Files Show биће отворен за посетиоце последњег викенда октобра од 12 до 19 часова, а цена улазнице износи 300 динара и може се набавити на улазу у сајамски простор.

 

Улаз је слободан за жене и децу.

 

Више информација можете пронаћи на адреси: www.hi-files.show.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 




Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија