Кућа Добрих Вести

Login

Програм Ерсте банке „Корак по корак“?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pstakjssaБЕОГРАД - Програм Ерсте Банке “Корак по корак” креиран је са циљем економског и социјалног оснаживања стартап фирми и социјалних предузећа кроз различите пакете едукативне, финансијске и менторске подршке.

 

 

Намењен је стартап фирмама који имају историју пословања мању од 24 месеца, социјалним предузећима без обзира на дужину пословања и бизнис идејама које још увек нису покренуте али имају одрживу пословну идеју и тржишни потенцијал.


Програм нуди помоћ у изради бизнис плана, комбинацију онлајн и офлајн едукације, финансирање ваше пословне идеје и пројекта, менторску подршку и умрежавање са другим фирмама.


Пријаве за програм активне су од 1. децембра 2016. године и бизнис планове можете поднети преко веб сајта www.korakpokorak.rs.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 28 јануар 2017 16:24
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија