Кућа Добрих Вести

Login

Бизнис кафе: „У Вртлогу успеха“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dudjrevic544545БЕОГРАД - У години предузетништва, у којој се почетницима у пословању и привредницима који желе да унапреде свој бизнис пружа финансијска подршка у реализацији пословних циљева, Business Café Србија наставља са веома популарним сусретима успешних предузетника, почетника и оних који тек намеравају да покрену свој посао који размењују идеје, питања и искуства једнако корисна за све учеснике.

 

Следећи сусрет на тему „У вртлогу успеха“ , заказан је у Београду, у четвртак 16.марта, у 19 часова, у Event Space Fabrika.

 

Гости су Милан Ђурђевић, лидер бенда “Неверне бебе” и уметнички директор бројних културних манифестација, власник и директор музичког студија.

 

Јелена Михаиловић, светски призната виолончелисткиња и млада предузетница која је отворила вртић у којем се поред стандардних васпитно-образовних активности деца уче уметности и спорту. Значај њене идеја и пројекта препознала је и подржала Привредна комора Србије.

 

Небојша Јовановић, Human Resource Manager у Пираеус банци, творац је јединствене бизнис коучинг технике за развој индивидуалних потенцијала и аутор књиге “Доживљаји корпоративног баштована”.

 

Учеснике ће кроз догађај водити Марија Радојчић, власница лиценце Business Café Србија, и сама предузетница која развија породични бизнис ,,Фришки јазачки сиреви”.

 

Говорници ће покушати да вас увере да је могуће успети сада и овде упркос свему и свима.

 

Business Café је најпопуларније окупљање предузетника у седам држава и 20 градова.

 

То је заједница која живи нови начин пословања, разменом искустава, знања и идеја!

 

На досадашњим окупљањима, на преко 200 догађаја у региону представлили смо више од 700 предузетничких прича које су инспирисале многе наше учеснике – њих 15.000 до сада - на храброст за сопствени преокрет.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 14 март 2017 21:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија