Кућа Добрих Вести

Login

Networking Day: Maле тајне врхунских менаџера

Оцените овај чланак
(1 Глас)

naetoeoerБЕОГРАД - Још једна прилика за пословно дружење, и лепо и корисно проведено време следи 5.јула, у Београду када ће са почетком у 18 часова бити одржан нови Networking day на тему „Мале тајне врхунских менаџера“.


У то име, своја богата пословна искуства, и знања са посетиоцима ће поделити двојица врхунских менаџера:


Бојан Шћепановић, оснивач и директор Менаџмент центра Београд, председник ИЦВ Србија (међународног клуба контролера) и директор Каизен Института Србија, посвећен свом послу, али и супрузи и деци.


Миња Болесников, извршни директор Grand Motors, Србија, аутор прве научне публикације “Продаја у Србији”, од 2000 године на руководећим позицијама у аутоиндустрији, од 2003 у компанији Grand Motors, као бренд менаџер за марку Форд а затим и као извршни директор Гранд Моторс Србија. Амбасадор програма „Youth Business International“ у Србији. Супруг и отац троје деце.
И Бојан и Миња имају много тога заједничког: харизму, велики ентузијазам, посвећеност, енергију и знање. Окренути су друштвено-корисним активностима, младима и негују праве породичне вредности.


Брже до пословних идеја


Поред сјајне енергије на сваком Networking Day-у, дружења, упознавања и нових сазнања, у циљу унапређења пословања, наше посетиоце редовно дарујемо корисним поклонима спонзора и партнера.


Улазнице су доступне преко Евентима, на продајним местима и онлине, и преко сајта Konferencije.rs.


Котизација за један догађај износи 1000 динара (пиће добродошлице – кафа сок, чај- гратис).


Пријаву учешћа потребно је извршити у Networking Day бази посетилаца на линку пријава најкасније закључно са 4.јула.


Networking Day је концепт пословних сусрета намењен подршци привредницима и предузетницима широм Србије у циљу проширења знања, размене идеја, искустава, повезивања и мотивације.


Networking Day има за циљ да, поред подстицања пословног повезивања и покретања приватног посла, окупи све заинтересоване за друштвено-корисне теме и пословање на изазовном домаћем тржишту.

 

Догађај се организује 5. јула, у 18 часова у Азаро Ред Клубу на Новом Београду.


Више информација на www.networkingday.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 23 јун 2017 23:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија