Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна радионица: Постани фриленсер

Оцените овај чланак
(2 гласова)

12poppppБЕОГРАД – Универзитет Метрополитан и Удружење 12п организује 17. децембра бесплатну радионицу „Постани фриленсер“.

 

Радионица ће се одржати од  14 до 18 часова и пријаве су у току.

 

 

Због превеликог интересовања потврду учешћа требало би што пре да обавите преко ОВОГ линка. 

 

Теме кроз које ће се проћи током радионице су:

 

Фриленсер – предности и мане?

Различити портали – који изабрати?

Профил – како се правилно представити?

Први клијент – како добити референцу?

Новчани прилив – правни аспекти развоја пословања

Одржаће се и практична радионица на којој сви учесници могу одмах приступити изради профила на Freelance порталу по избору.

 

 

Предавачи из Удружења 12п који ће пренети своје знање и искуство у оквиру радионице су:

 

Милан Јерковић – Иако млад, за 4 године преко претходних фрееланце послова је пронашао трајно место у развојном тиму Цхат Бот девелопер-а у компанији Спартанс АИ. Милан говори о свом искуству при раду на фрееланце порталима. Такође подучава како направити профил који ће лако донети ангажман и стабилан приход. Сваки учесник обуке ће добити савет и помоћ од Милана при креирању профила.

Мирко Киковић – Искуство током 8 година у компанијама Вода Врњци, Беохемија, ВИП мобајл, МД (Хенкел) од почетних до позиција директора продаје и помоћника генералног директора користио је за праксу консалтинга, радио као талент партнер за највећи фрееланце портал за програмере, а за потребе ове едукације и сам постао фрееланцер. Мирко говори о различитим фрееланце порталима и начину комуникације са потенцијалним клијентима.

 

Такође Удружење 12п има и тајног госта, који ће навести 9 корака за креирање Фрееланце профила и објаснити правне аспекте пословања.

 

Током 12 година постојања, Универзитет Метрополитан је створио стручњаке у области дизајна, менаџмента и информационих технологија.

 

Многи од њих су данас успешни предузетници који представљају будућност развитка домаће економије.

Њихово знање и идеје успели су да примене на изузетно конкурентном тржишту, сарађујући како са домаћим привредницима тако и са компанијама из целог света.

 

Универзите  Метрополитан, се налази у оквиру Спортско рекреативног центра „Милан Гале Мушкатировић“ (25. Мај) на самој обали Дунава.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 децембар 2017 19:53

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија