Кућа Добрих Вести

Login

Пет начина како да унапредите каријеру у 2018. години

Оцените овај чланак
(1 Глас)

petioioioioБЕОГРАД -  Портал "Ентертејмент тудеј" пише да је овај период идеално време да добро размислите о својим претходним достигнућима на послу, жељама и циљевима које желите да остварите у новој години.

 

Ово је листа од пет малих промена које могу да унапреде вашу каријеру.

 

Престаните да одуговлачите

 

Свима се дешава да понекад имају неки незавршен посао, који временом почне да се одуговлачи. То је сасвим у реду док не почне да омета ваш рад. Уместо одлагања задатка, јер вас не занима или вас не инспирише, једноставно поставите рок и изазовите себе да га завршите.Најбоље је да припремите листу обавеза сваког дана, на којој ће се наћи и досадне ствари.

 

Добро се организујете

 

Уместо да се стресирате због свих задатака које имате, научите како да их поставите по приоритетима, и радите постепено на њима. Најбоље је да планирате дан унапред, тако да знате ствари које треба да урадите пре него што дођете до канцеларије. На е-мејл календару можете да обележити све рокове, састанке и друге важне догађаје.

 

Изазовите себе

 

Изађите из зоне комфора тако што ћете прихватити нове пројекте, који ће вам омогућити да научите нове вештине. То ће вам уједно помоћи да се позабавите својим слабостима и унапредите постојеће вештине. Обавежите себе да радите најбоље што умете и постаћете сопстевени извор инспирације.

 

Прихватите повратне реакције

 

Конструктивна повратна реакција је веома битна за рад. Питајте ваше колегу да погледају ваш рад и искажу своје мишлење. То ће вам помоћи да побљшате ниво знања, али и учинити бољим тимским играчем.

 

Искључите обавештења на друштвеним мрежама

 

Иако можда не примећујете, али поп ап нотификације на вашем мобилном и десктоп рачунару, утичу на ваш ниво концетрације. Пре него што дођете у канцеларију, уведите навику да искључите своје нотификације на апликацијама и смањите проверавање телефона током дана.

 

Извор: Ekonomski.net/Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија