Кућа Добрих Вести

Login

Европско првентство за јуниоре у кајаку и кануу на Ади Циганлији

Оцените овај чланак
(0 гласова)

evorpskoprvesnБЕОГРАД - Европско првенство за јуниоре и млађе сениоре у кајаку и кануу спринт се одржава од 22. до 25. јуна на Ади Циганлији.

 

На шампионату учествују такмичари из 38 земаља са око 1.000 такмичара који ће извеслати укупно 213 трка, од којих чак 46 финалних трка, најавила је Туристичка организација Београда.

 

Такмичење почиње у четвртак, квалификацијама у дисциплинама на 1000 метара у јутарњем и на 500 метара у послеподневном програму. Другог дана такмичења у преподневном програму веслаће се полуфиналне трке на 500 метаранцама, док ће у послеподневном програму после полуфинала на 1000 метара бити веслане квалификације на 200 метара. За викенд су заказане борбе за медаље, па се тако у суботу у преподневном програму веслају прва финала у дисциплинама на 1000 метара, док ће се у послеподневном делу веслати полуфинала на најкраћој деоници. Недеља је у потпуности резервисана за финала: у преподневном програму веслаће се трке на 500 и 200 метара.

 

 Такмичења се реализују под покровитељством Владе Републике Србије, Министарства омладине и спорта, Града Београда, Секретаријата за спорт и омладину, Секретаријата за привреду, Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима и Туристичке организације Београда.

 

 Улаз на трибине регатног центра на Ади Циганлији је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 22 јун 2017 13:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Више из ове категорије « Борба за првака државе

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија