Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна андроид апликација „Порођај“ – подршка и помоћ будућим мајкама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NOGICEBEBAБЕОГРАД - Удружење „Хармониа“ покренуло је андроид апликацију Порођај, бесплатну за кориснике, а све у жељи да афирмише породицу и породичне вредности и да пружи подршку и помоћ будућим мајкама, знањем и препорукама свог стручног тима.

 

 

Андроид апликација се може преузети на Gp Store и у претраживачу се проналази уношењем речи Порођај.

 

Поред података о начинима порођаја и врстама анестезија, андроид апликација у менију „Шта треба знати?" даје и низ других корисних информација и одговора на једном месту, који ће помоћи трудници у припреми за порођај, очувању здравља али и нези, како пре порођаја тако и након порођаја. Ту су и савети за прве дане по изласку из породилишта.

 

Октал Пхарма је подржала жељу Удружења „Хармониа“ да знања стручњака окупљених око портала Трудноћа и здравље, пренесу и путем своје прве тематске андроид апликације.

 

Сручњаци су одабрали чланке са свог блога „Од главе до пете“ и понудили их у менију под називом „Шта може помоћи?“, чиме се допринело квалитету садржаја апликације.

 

Из „Хармоние“ захваљују сјајној екипи програмера Hera Consaltting на подршци.

 

Извор: Кућа добрих вести/УНС


Последњи пут измењено понедељак, 10 септембар 2018 15:42

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија