Кућа Добрих Вести

Login

Манифестација Дан здравих навика

Оцените овај чланак
(1 Глас)

svinavaguТрадиционална манифестација Дан здравих навика – СВИ НА ВАГУ, биће одржана у уторак, 29. септембра од 10 до 16 часова, на тргу испред Градске општине Звездара и Установе културе „Вук”, Булевар краља Александра 77.

 

Манифестацију коју организује Удружење за превенцију гојазности „СВИ НА ВАГУ“, у сарадњи са Градском општином Звездара отвориће председник ГО Звездара Владан Јеремић. Присутнима ће се обратити и оснивач Удружења „Сви на вагу” Милка Раичевић, нутрициониста и ароматерапеут.

 

Посетиоци ће имати прилику да бесплатно провере здравствено стање организма и да на специјалним вагама провере телесну тежину, а након резултата мерења могу добити и комплетан стручни савет у вези исхране. Део стручног тима ће мерити витаминско-минерални статус организма, вршиће проверу шећера у крви и др.

 

Посетиоци ће имати прилику и да се упознају са здравим производима, које ће моћи да дегустирају.

 

Уз здравствене активности већег броја учесника биће уприличен културно-уметнички програм у коме ће учествовати: сопран Сандра Продановић, чланица хора опере Народног позоришта и добитница награде за пословну жену, млади уметник на виолини Томислав Савић и гост изненађења.

 

Подршку Дану здравих навика даће и Унија организација Србије које се баве заштитом особа које живе са ХИВ-ом и АИДС-ом (УСОП), као и Дубравка Малохоџић добитница награде за пословне жене са Удружењем „Жена плус”. На манифестацији ће бити и Удружење особа са инвалидитетом Београда.

 

Манифестација ће бити одржана уз поштовање свих превентивних мера у случају епидемије-ношење заштизних маски и рукавица, мерење температуре, поштовање растојања.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија