Кућа Добрих Вести

Login

На кафи са психологом

Оцените овај чланак
(2 гласова)

nakafisapsihologomfgfgfgfgfgТрибина „На кафи са психологом“ одржаћењ се у среду од 18 до 19,30 часова у Дорћол Плацу.

 

Савремени начин живота учинио је да већина људи занемарује или најчешће жртвује себе. Последице таквог понашања почињу да се примећују тек када буде касно.

 

Занемаривање себе се најпре огледа у нередовној и неправилној исхрани, запостављању физичке активности, недостатку времена за породицу, партнера, пријатеље, али и у прикривању и потискивању осећања. На кафи са психологом разговараћемо о емоционалном здрављу, односно, о томе зашто је важна брига о себи и како она може да побољша све аспекте живота.

 

У складу са актуелном ситуацијом, улаз на трибину ће бити могућ за само 20 особа уз поштовање свих мера заштите здравља – ношење заштитних маски и одржавање физичке дистанце.

 

Хемофарм фондација ће на свим друштвеним мрежама објавити видео запис са трибине. За присуство се можете пријавити путем е-маила: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

#MentalnoZdravlje #NaKafiSaPsihologom #HemofarmFondacija #Hemofarm #OneSTADA

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено недеља, 11 октобар 2020 15:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија