Кућа Добрих Вести

Login

Изабран председник Спортског савеза особа са инвалидитетом

Оцените овај чланак
(2 гласова)

drazenkоооооУ Београду је протекле седмице одржана изборна скупштина Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, организације која је обележила 50 година свог рада и постојања и која заузима значајно место на плану спортско - рекреативног живота, побољшању услова и унапређивању положаја у друштву овог дела популације.

 

На скупу је позитивно оцењен досадашњи рад и резултати који се остварују, а изабрано је и ново руководство које ће организацију водити у наредном периоду, па је за председника Савеза изабран Драженко Митровић, један од најбољих спортиста – параолимпијаца Србије свих времена, иначе свестрани спортиста са признањима и за резултате у шаху, сада кошарка у колицима, али врхунски атлетичар и освајач најсјајнијих одличја на највећим светским такмичењима – светски рекордер и првак света и други на параолимпијским играма у бацању диска, други на првенству Европе у бацању кугле - само су нека од њих.

 

Такође, Драженко Митровић је већ поред резултата на спортском плану потврдио и способности у руковођењу и један је од оснивача, а био и председник најтрофејнијег спортског колектива у Србији, а своје знање је потврдио и дипломом спортског стручњака на Високој спортској и здравственој школи.

 

Због свега тога, његовим доласком на чело Савеза, као и разумевањем ,сталном подршком и помоћи коју Град Београд пружа у раду с правом се може очекивати наставак доброг рада и добри резултати на такмичењима која предстоје, а ове су године пред нама и Параолимпијске игре у Токију, одложене прошле године услед епидемије изазване вирусом корона.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија