Кућа Добрих Вести

Login

Павловић и Вајс снимају у Чачку и на Поповици

Оцените овај чланак
(1 Глас)


1TRENINGTRKEARHIVAБЕОГРАД - Радомир Павловић, селектор репрезентације Србије у друмском бициклизму и Немања Вајс селектор за планински бициклизам, снимаће форму репрезентативних кандидата на тркама 30. марта у Чачку односно на Поповици на Фрушкој гори.


Павловић је позвао Ивана Стевића и Небојшу Јовановића (ОБК Београд), Јована Зекавицу и Стефана Стефановића (Борац Чачак), Милоша Борисављевића  и Милоша Миладиновића (ЦЦН Металац), Немању Амбруша (Партизан) и Габора Касу (Спартак Суботица). У стручном штабу, уз Павловића, су и Радиша Чубрић (ЦЦН Металац) и Предраг Прокић (Борац).
- Окупљање је у 10 часова у просторијама Борца, потом од 11 часова  идемо на веома захтевну стазу од Бељине код Чачка, преко Пожеге, Ариља, Ивањице, Гуче до Јелице где је циљ после око 170 км вожње – каже Павловић.- Тренираћемо  приреме за завршницу трке на равнон, припреме за циљ на брду и тимски рада после бега појединца или групе. БСС ће сносити трошкове доласка учесника,  за два пратећа возила и за ручак за 20 особа после тренинг трке.
Немања Вајс је позвао сениоре: Бојана Ђурђића (Раднички, Крагујевац), Алексу Марића (Ц. звезда), Марка Поповића (БК Нови Сад), Ненада Рабасовића (Цикломанија, Зренњанин), Срећка Ђолића и Ивана Јовановића (Прогресив), Оливера Штрбца (Фанатик) и Марка Богдановића (Рис сајаклинг, НовиСад).
На листи јуниора су: Александар Роман и Андреј Галовић (Партизан), Лука Миловановић (Циклопаори, Ваљево), Александар Станић (Цикломанија Зрењанин), Стеван Петко (БК Нови Сад), Никола Крстић (Раднички, Крагујевац) и Александар Мршић (Орловац Систем ФПС, Црна Трава).
Позване су и три јунирке Јелена Ерић (ЦЦН Металац), Милица Ракић (БК Нови Сад) и Виолета Трифковић (Једнота Шид).
На списку су и четворица кадета: Марко Касаповић и Александар Мијатовић (БК Нови Сад), Андрија Јоксимовић и Душан Веселиновић (Партизан).
- Возиће се пре подне од 11 часова апхил хронометар са стартом у подножју Поповице до планинарског дома Железничара, а потом  од 13 часова класичне крос кантри трке за елиту и возаче до 23 године од пет кругова или око 75 минута, за јуниоре четири круга или 60 минута, јуниорке три круга или 50 минута и кадете такође три круга или 45 минута – каже Немања Вајс.- БСС ће сносити трошкове превоза за возаче који нису из Новг Сада. По завршетку планиран је ручак  и састанак са анализом трка.
Селектори су упозорили да се 29. марта у ноћ прелази на летње рачунање времена и моле учеснике да на то посебно обрате пажњу.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 27 март 2014 14:41
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија