Кућа Добрих Вести

Login

Ривалитет легендарних тенисера на великом платну од јесени

Оцените овај чланак
(3 гласова)

northastilaБЕОГРАД - Филм „Borg I McEnroe“ који описује ривалитет двојице легендарних тенисера Бјорна Борга и Џона Мекинроа од јесени ће моћи да погледа и публика у Србији.

 

Филм је режирао дански редитељ Јанус Мец Педерсон, док Борга и Мекинроа играју Сверир Гуднасон и Шиа ЛаБоуф (Shia LaBeouf).
Филм који је сниман прошле године у Европи, представља причу о цени успеха двојице врхунских тенисера које је заточила управо њихова каријера. Врхунац ривалитета одиграва се у време чувеног финала Вимблдона 1980, када млади McEnroe има јаку жељу да скине Борга са трона.


Гуднасон и ЛаБоуф нису се срели са тенисерима током снимања филма, али су се врло напорно спремали за улоге. “Озбиљне припреме смо имали. Више од пола године тренирао сам 15 сати недељно, комбинујући тенис и вежбе са персоналним тренером,” рекао је Гуднасон.


Поводом филма “Borg I McEnroe“ огласио се и John McEnroe који није крио незадовољство што ни он ни Борг нису консултовани. “Не разумем како могу да раде филм, а да се ни не састану са мном или Боргом. Ни ја се не сећам какав сам био пре 36 година када сам имао 21. Чини ми се да уопште нису заинтересовани да разговарамо.


Не очекујем ништа, јер до сад нисам гледао добар филм о тенису, али хајде да се надамо, можда буде забавно,” рекао је McEnroe.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 фебруар 2017 14:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија