A+ A A-

Јога перформанс данас на Ташмајдану

Оцените овај чланак
(1 Глас)

jogaperfdoramnsБЕОГРАД – У оквиру манифестације Дани јоге у Србији која се одржава од 1. до 8. јула данас ће се, са почетком у 18 часова у Ташмајданском парку одржати пети велики јога перформанс.

 

Дани јоге у Србији спроводиће се од 1. до 8. јула 2017. Обухватиће два Велика јога перформанса, првог јула у Београду и осмог јула у Новом Саду и низом предавања и радионица које ће се спроводити у многим градовима Србије. Дани јоге у Србији спроводиће се под слоганом: Учини добро – награди себе.

 

Јога Перформанс је део шире организације Европске јога федерације – који се одржава на централним трговима европских престоница.

 

Велики број јогина из Србије (преко 350) и из читаве Европе изводиће кратак јога перформанс, где се, програмом ненапорних вежби јоге, грађани позивају на активност чињењем доброг дела себи, породици, пријатељима и друштву у којем живе. У организацији Јога савеза Србије, а под покровитељством Европске јога федерације манифестација се одиграва у Београду и Новом Саду. У Новом Саду "Јога перформанс" се одржава уз Подршку Градске управе за спорт и омладину Новог Сада.

 

Можете више детаља о догађају прочитати ОВДЕ .

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 јун 2017 23:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани