Кућа Добрих Вести

Login

Почиње са радом IT Bootcamp који нуди бесплатне курсеве ИТ преквалификације

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NaucnotehnoloskiparkБЕОГРАД - Почело је пријављивање за IT Bootcamp – непрофитну ИТ школу чији образовни програм пружа практичне ИТ вештине и знања становништву Србије.

 

 

Циљ програма је да пружи бесплатно знање популацији која није имала прилику да се формално образује у области ИТ сектора.

 

Курсеви су фокусирани на практичан рад. Како би се полазницима олакшало тражење посла, премостио тржишни јаз и помогао економски развој Србије, група донатора из дијаспоре је одлучила да отвори ИТ школу у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац.

 

Пажљиво планирани курсеви, који су прилагођени захтевима тржишта, одржаваће се у Научно-технолошком парку у Београду.

 

Курсеви стављају акценат не само на стицање практичних ИТ знања, већ и на припрему за пословне интервјуе. Програм је намењем полазницима без техничког, односно програмерског предзнања. Једино што је потребно је да полазник зна основе рада на рачунару као што су куцање, употреба Интернета, управљање фајловима итд.

 

IT Bootcamp у првом циклусу нуди курсеве развоја веб страница и тестирања софтвера.

 

За курсеве који почињу 11. јуна можете се пријавити до 25.5.2018. преко вебсајта ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено четвртак, 24 мај 2018 13:45

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија