Кућа Добрих Вести

Login

Вишемесечни програм подршке и награда од 10.000 евра за стартапе у раној фази

Оцените овај чланак
(2 гласова)

jumpsterztztztztzИмате ли иновативну идеју и желите да започнете своје пословање? Шест ЕИТ комитета, Европског Института за иновације и технологију, позива све иноваторе и стартапе да се пријаве на EIT Jumpstarter пре-акцелераторски програм који ће им помоћи да избаце своје решење на тржиште.

 

 

EIT Jumpstarter је међународни пре-акцелераторски програм за иноваторе у здравству, пољопривредно-прехрамбеној индустрији, индустрији метала, минерала и рударства, енергетици, урбаној мобилности и производној индустрији. Креиран је са циљем да помаже иноваторима и предузетницима да изграде одржив пословни модел око својих иновативних идеја, потврде их и ако се докаже да је пословна идеја одржива, подстакне оснивање бизниса.

 

Програм се састоји из четири фазе и траје 8 месеци. Током тог периода тимови ће имати прилику да пронађу најбољи пословни модел за своју иновативну идеју и науче како да развију свој посао, сегментишу тржиште, управљају финансијама, основама улагања и правним односима. Радиће са најбољим стручњацима, тренерима и менторима, креативним заједницама и стећиће јединствено знање које ће моћи да примене на своју идеју.

 

Фазе програма:

 

Подношење пријаве – пријављивање путем кратког описа идеје о предложеном иновативном производу или услузи, одговарајући на унапред одређена питања.

 

Boot Camp и Coaching – дводневни камп на ком ће пријављени бити обучени о основним пословним вештинама (пословно моделирање, pitching итд.) са представницима и едукаторима из других делова Европе.

 

Локални заједнички тренинзи – тимови који су прошли у трећу фазу биће позвани на локалне тренинге које ће спроводити едукатори и ментори неке од земаља чланица, да уз њихову помоћ раде на развијању своје идеје и поделе своја искуства.

 

Менторство и представљање – тимови који су прошли у четврту фазу уз помоћ ментора ће се припремати за представљање на финалном такмичењу.

 

Најбољи тимови из сваке категорије имац́е прилику да освоје новчану награду од 10.000 евра.

Коме је намењено?

 

Позив је намењен тимовима који су у раној фази развијања производа или услуге у склопу тематских оквира, сматрају да имају иновативну понуду и виде прилику за даљи развој.

 

Посебну подршку пружамо тимовима који пријављују идеје из области метала, минерала и напредних материјала и пољопривредно-прехрамбене индустрије.

 

Пријава

 

Заинтересовани тимови се могу пријавити на програм где могу додатно да уче о пословном развоју, раде са менторима, имају прилике да валидирају и тестирају свој производ у индустрији и освоје вредне награде.

 

Рок за пријаву је 16. април 2021. путем линка.

 

 

 

За сва додатна питања о самом програму и пријавама, можете нас контактирати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Топло саветујемо све заинтересоване тимове да нам се претходно јаве како бисмо им помогли око аплицирања.

 

 

 

Извор: Стартит



Последњи пут измењено среда, 10 март 2021 18:28

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија