A+ A A-

“СТАНИ НА ЦРТУ”: Kонференција о стартап предузетништву

Оцените овај чланак
(2 гласова)

staninacrtuКонференција о стартап предузетништву ,,Стартап - стани на црту” 21. октобра у београдском хотелу Хилтон окупиће више од 80 представника регионалних сартап центара, предузетника, инвеститора, будућих стартап предузетника, представника институција и медија, најавио је организатор конференције, Удружење Ред прес.

 

Наведено је да је циљ конференције међусобно повезивање стартап предузећа и будућих предузетника и инвеститора, размена информација, покретање бизниса или унапређења постојећег посла, као и јачање веза између предузетника и тимова са инвеститорима и институцијама.

 

"Осим информисања јавности, од изузетног значаја је и промоција и популаризација технолошких иновација и стартап предузентништва. У ту сврху неопходно је подићи свест привредних субјеката, нарочито младих, о могућностим за покретање стартап бизниса и системским мерама које спроводи Влада Србије", саопштио је организатор.

 

Конференцију ће отворити министар без портфеља задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић, који је покровитељ овог догађаја, а на две панел дискусије учесницима ће се обратити представник Канцеларије Европске уније у Србији, директор "Сензал Цапитала" Раде Ракочевић, представник Регионалног стартап центра Ужице Никола Кујунџић, суоснивач стартапа "Bracelat Maker" Зоја Кукић, Стефанија Лукић из платформе ,,Штребер”, оснивач ИТ компаније "Three Swords Studio"  Владимир Перић и Милош Милисављевић из стартапа "Strawberry energy", саопштио је организатор.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани