Кућа Добрих Вести

Login

БЕСПЛАТАН КУРС ПРОГРАМИРАЊА: Још само недељу дана за пријаву

Оцените овај чланак
(2 гласова)

softunidfdfjkdjfkdjfЈош само недељу дана је остало до затварања пријава за трећи циклус СофтУни бесплатног курса програмирања у Србији.

 

Курс Увод у Јава програмирање почиње 21. јануара 2023. године, а сви заинтересовани се могу пријавити до 18. јануара потпуно бесплатно и без скривених трошкова и ризика.

 

Курс траје два месеца и завршава се опционим испитом, који омогућава да наставите даљу едукацију у оквиру СофтУни програма.

 

Бесплатан курс Увод у Јава програмирање пружа основне вештине програмирања у Јави али и другим програмским језицима, потребне за почетак успешне каријере програмера.

 

О СофтУни-ју

 

СофтУни је настао у Бугарској 2013. као најозбиљнији пројекат у земљи за едукацију и стварање софтверских девелопера. Основан је и вођен од стране самих софтверских инжењера који су тачно знали какве су потребе компанија послодаваца, а са друге стране, какви су програми, обуке и пракса потребни полазницима.

 

 У 2019. години, СофтУни је направио прве кораке ка ширењу свог пословног модела изван граница матичне земље тако што је спровео успешне обуке у Северној Америци, Пољској, Румунији, Израелу, Сингапуру, Филипинима и Монголији обезбеђујуц́и бесплатну обуку из програмирања, као и свеобухватан наставни план и програм софтверског инжењерства.

 

СофтУни је 2021. године покренуо СофтУни Глобал иницијативу, која има за циљ да пружи квалитетан садржај за учење онима који желе да уђу у програмирање са било ког места у свету.

 

Завршни испит се плаћа, али полазници нису у обавези да га полажу после курса. Уколико желите да наставите школовање по СофтУни програму, потребно је положити испит.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 14 јануар 2023 15:55

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија