Кућа Добрих Вести

Login

Округли сто: Приватност грађана и сервиси Е-управе

Оцените овај чланак
(4 гласова)

dissssБЕОГРАД – Привредна комора Србије и Друштво за информатику Србије (ДИС) сутра организују округли сто на тему сервиса Е управе и обезбеђивања приватности грађана.

На скупу ће бити речи о примени закона о заштити личних података у околностима када влада и јавност траже још масовнији развој еУправе у области: грађанских стања, здравства, пореза, образовања, правосуђа, царина...
Говориће се о мерама за заштиту личних података у сервисима еУправе и едуковању грађана да штите своје личне податке.
О овој теми говориће помоћник министра МУП-а Србије Слободан Недељковић, помоћник генералног секретара Поверника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Невена Ружић, помоћник министра у министарству трговине и телекомуникација Небојша Васиљевић, професор на ФОН-у Мирјана Васиљевић, помоћник министра правде и државне управе Игор Тодорски, директор Управе за дигиталну агенду, Руководилац оделења за испоруку података у Агенцији за привреде регистре (АПР) Бане Добросављевић и помоћник директора Пореске управе Србије Саша Дулић.
Међу учесницима су и Дамир Баралић из Атоса, директор NetSeta Зоран Савић, као и директор Градског завода за статистику и информатику Стеван Гвозденов.
Састанак се одржава у Привредној комори Србије, Ресавска 13-15, и почиње у 13.00 часова.

Извор:Кућа добрих вести/ДИС


Последњи пут измењено недеља, 09 фебруар 2014 09:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија