Кућа Добрих Вести

Login

Конференција о стубовима развоја информационог друштва

Оцените овај чланак
(4 гласова)

konferencijaaaaБЕОГРАД – Удружење е-Развој организоваће у петак, 28. марта своју четврту конференцију о стубовима развоја информационог друштва са циљем да се укаже на стање и перспективе развоја ИКТ струке у Србији.

Удружење е-Развој је добровољно, невладино и непрофитно удружење основано 2010. године ради остваривања циљева у области развоја информационог друштва. 
Учесници ове конференције ће разматрати проблеме и изазове са којима се сусрећу ИТ стручњаци у пословној пракси у Србији и покушаће да се пронађу модели за њихово решавање у будућности.
Како су објаснили организатори, стубови развоја информационог друштва управо су ти инвентивни способни лидери који су се и поред дугогодишњег суочавања са потешкоћама на инвентиван начин одржавали на висиком моралном и професионалном нивоу и својим лидерским духом уносили позитивну и перспективну климу у своје колективе и целокупно пословно окружење.
Стубови развоја информационог друштва су покретачи напретка и зато Удружење е-Развој на овој конференцији жели да њих инспирише за даљи рад и усавршавање, допринос развоју информационог друштва.
Учесници конференције ће бити у могућности да у пријатном амбијенту остваре пословне контакте и да у разговорима унапреде пословну стратегију и односе.

Програм конференције е-Развој 2014

Након поздравног говора председника Удружења е-Развој Слободана Крстића планирана је свечана додела признања е-Развој 2014. Признање се додељује трећу годину за редом заслужном појединцу који је својим радом и залагањем дао значајан допринос развоју информационог друшттва.
Тема која ће обележити ову конференцију је:  „Стубови развоја информационог друштва“ и о њој ће дискутовати Јован Ђорђевић, члан Удружења е-Развој, професорка Маријана Видас Бубања, председница скупштине Удружења е-Развој, као и Сава Савић из Министарства за трговину и телокомуникације.
Осим њих у панелу ће учествовати и други чланови Удружења е-Развој: Данил Шушњар из Теленора, Бранислав Добросављевић из АПР-а, Владислав Милетић, MFC Микрокомерц, професор Драган Домазет, са Универзитета Метрополитан, Ђорђе Ђукић JISA, Наташа Павловић Бујас из Блумен групе.
У другом делу дана о стубовима развоја информационог друштва говориће и професор Милош Лабан, Зоран Огњановић, Математички инстутут САНУ, Милош Лончар из Мајкрософта, Петар Кочовић из Гартнера и Никола Марковић из Друштва за информатику Србије.
Конференција ће се одржати у ресторану Велика Скадарлија и трајаће 9,30 до 16 часова.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 25 март 2014 23:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија