Кућа Добрих Вести

Login

Међународна научно стручна конференција ИКТ Безбедност у Кладову

Оцените овај чланак
(2 гласова)

konffffffБЕОГРАД – Међународна научно стручна конференција под називом ИКТ Безбедност (Информационо комуникационе технологије – безбедност) односно ICT Security conference, одржаће се у Кладову од 14. до 16. маја.


Конференцију организује Центар за економска истраживања Београд (CEIB) и Septia Academy, у сарадњи са научним институцијама из земље и иностранства настављајући традицију прошлогодишње априлске конференције Безбедност 2014. одржане на Златибору.


У припреми су врло интересантне теме и изузетни предавачи из области информационих технологија и безбедности система. Теме су актуелне и занимљиве, груписане у панеле и специјална предавања.

 

Своје учешће су до сада потврдили преставници: Комерцијалне банке, Cisco, Halcom, Ernst&Young, Crime Unit - International Security Institute, Halkbank a.d, Piperevski Associates, Јадранско осигурање, Piperevski&Associates и многи други.


Планирано је да у раду Конференције учествују представници универзитета из земље и иностранства, високих школа, представници банака, институција, компанија, ревизорских фирми. Детаљније можете прочитати ОВДЕ.


Очекујемо да ће Конференција допринети унапређењу практичних искустава и знања у изабраним областима, као и размени мишљења учесника из области информационих технологија, са научном и стручном јавношћу, представницима компанија, новинара, као и представника других инстутуција значајних за развој ове индустрије.

 

Догађај почиње у 10 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 април 2015 21:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија