Кућа Добрих Вести

Login

Највећа WordPress конференција у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

worddddddБЕОГРАД - Највећа WordPress конференција WordCamp Belgrade 2016 биће одржана 4. и 5. јуна на Универзитету Сингидинум.


На конференцији ће учествовати 16 предавача, а првог дана се очекује најмање 400 посетилаца.


Највећа WordPress конференција у региону, подржана је од стране WordPress Foundation, званичне организације ове популарне платформе, најавио је портал adriadaily.com.


Субота, 4. јун предвиђен је за стручна предавања и новине из области WordPressa, док је недеља 5. јун осмишљена каo WordPress Contributors Day у оквиру којег ће бити одржане бесплатне обуке и радионице, као и допринос самој WP платформи. Contributors Day дешава се у просторијама Devana Technologies, Трг Републике 5.

 

Kарте за WordCamp Belgrade 2016 су већ у продаји и могу се купити по цени од 18.5 USD, односно 2000RSD, путем PayPal сервиса или општом уплатницом, a уколико нисте у могућности да користите PayPal, контактирајте на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Куповином карте обезбеђен је улаз на конференцију првог дана, ручак, грицкалице и кафа током целог дана, приступ радионицама и обуци у недељу као улаз на журку која је предвиђена за суботу увече.


Поред продаје карата отворени су и позиви за предаваче и спонзоре, а више детаља можете пронаћи на званичном сајту конференције.

 

Хаштаг конференције је #wcbgd.

 

WordPress је најпознатија бесплатна платформа, првобитно намењена за издаваштво, која покреће преко 25 одсто свих светских сајтова, као што су The New York Times, The Time, open.NASA, Mashable, BBC America, The Rolling Stones, TechCrunch…


WordPress Srbija je непрофитна заједница настала са циљем окупљања програмера, девелопера и WordPress ентузијаста на једном месту, популаризације WP платформе и њеног бољег разумевања. WordPress Srbija je до сада организоала укупно 13 окупљања током три године постојања.

 

Универзитет Сингидунум налази се у Кумодрашкој 261а.

 

Извор: Кућа добрих вести/adriadaily.com


Последњи пут измењено четвртак, 19 мај 2016 22:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија