Кућа Добрих Вести

Login

Конференција за младе – Belgrade Testathon

Оцените овај чланак
(1 Глас)

jutrokacenje454545Крајем новембра ће се десити прва конференција за младе која је посвећена аутоматском тестирању софтвера – Belgrade Testathon.


Организује се од стране сјајног тима студената Факултета организационих наука који су се окупили са жељом да младима стварају прилике да се информишу и упусте у технолошке области које су тренутно у развоју.


Belgrade Testathon има за циљ да окупи и информише младе о актуелним трендовима у области аутоматског тестирања софтвера и пружи им простор да се кроз практичне радионице и интерактивна предавања у њој опробају.

 

Са друге стране, на конференцији ће бити присутни представници компанија и стручних удружења и организација који ће пренети своје дугогодишње искуство и мотивисати младе за даљи развој.


Конференција је намењена свима који желе да уђу у свет аутоматског тестирања софтвера или онима који имају неко искуство а желе додатно да се усаврше. Сви учесници ће се делити у две групе:


Стартер- студентима и почетницима у овој области пружа јединствену прилику да упознају аутоматско тестирање софтвера, стекну основна знања кроз реалне проблеме и сазнају како то изгледа бити тестер у Србији.


Тестер - јуниор тестерима и програмерима се даје могућност да се упознају са тестер сениорима из водећих компанија и кроз практичне радионице уче од најбољих. Такође, да се информишу о новостима, трендовима, кретањима на тржишту и науче како да им се прилагоде.


Поред радионица и предавања на конференцији ће се дешавати и Keynote говори, Панел дискусија као и Networking део у коме ће учествовати сви учесници, партнери и пријатељи конференције.


Конференција је бесплатна за све учеснике, места су врло ограничена и пријаве ће бити обавезне помоћу које ће се радити селекција учесника као и њихово усмеравање на стартер или тестер групу. У стартер групи ће бити до 40 учесника док ће у тестер групи бити до 60 чесника. Пријаве су отворене од данас до 20. новембра, а на званичном сајту конференције се можете додатно информисати о свим детаљима и роковима.


Belgrade Testathon ће се реализовати 26. и 27. новембра у хотелу „88 rooms” у Таковској 49 у Београду.


Организациони тим ће путем друштвених мрежа Фејсбук и Инстаграм информисати све о занимљивостима конференције као и саме теме којој је она посвећена.


Извор: Кућа добрих вести/iSerbia.rs


Последњи пут измењено недеља, 13 новембар 2016 17:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија