Кућа Добрих Вести

Login

Пријавите своју пословну идеју на InnovMatch, освојите новац и пут у Берлин

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nnovmatchsssБЕОГРАД - Ако имате иновативну идеју и начин размишљања за који сматрате да ће промијенити свијет, свакако је вријеме да се пријавите на овогодишњи InnovMatch, који за циљ има омогућити свима који желе изградити квалитетна и паметна пословна решења да то и учине, а најбоље идеје ће се борити за наградни фонд од 15.000 евра и пут у Берлин.


Сасвим је јасно како се данашњи свет у сваком смислу окреће око технологије. Управо због тога је стварање пословних решења која искоришћавају добре стране технологије један од најважнијих изазова модерног пословања, а добре идеје ће се свакако пронаћи на овогодишњем InnovMatchu који подупиру SAP.io и Techstars.


Циљ InnovMatch, јест стварање бољих и квалитетнијих пословних рјешења спајањем сјајних идеја с добрим платформама за њихову реализацију. InnovMatch је тако отворен за сваку особу из средње и источне Европе која има квалитетну и иновативну идеју која се веже за унапрјеђење и развој паметних пословних решења, преноси портал Нетокрација.


За InnovMatch се тако могу пријавити стартапи, девелопери, подузетници и студенти из регије којима се у уму кува идеја за коју мисле да може промијенити пословање неке твртке на боље.


Добром идејом до пута у Берлин


Сви учесници ће бити опремљен знањима и алатима за изградњу и скалирање својих идеја, а најуспјешнији на завршном регионалном догађају моћи ће освојити фонд од 15.000 евра који ће се поделити на три учесника са најбољим решењима.


Главни победници такођер ће путовати у Берлин и посетити тамошњи стартап екосастав.


За InnovMatch се могу пријавити сви заинтересовани слањем властитог видеозаписа у којем је појашњена идеја која може унапредити пословање. Такође, можете се одважити и покушати решити пословни случај неке од фирми партнера InnovMatchа, које су доступне на званичној интернет страници такмичења.
Пријаве ће бити оцењене од стране стручног САП жирија, а оне најуспешније биће позване на завршни регионални догађај.

 

Извор: Netokracija.com/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 24 август 2017 12:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија