A+ A A-

Кућа добрих вести: Хиљадити твитераш

Оцените овај чланак
(6 гласова)

tvitkdvddddddБЕОГРАД – Кућа добрих вести добила је хиљадитог твитераша!


Ако сте прочитали ову реченицу, а не волите статистику – рећи ћете - па шта?Још ако нисте миљеник друштвених мрежа...


Али ми ћемо рећи: Иза тог хиљадитог твитераша стоји наш велики рад – око 9.200 окачених текстова, на хиљаде објављених твитова и објава на Фејсбуку свих догађаја које смо пропратили.


Ту је било текстова о храбрим женама и младићима који су покренули своје бизнисе, или ученика који су освојили награде на разним међународним такмичењима, подршке акцијама сакупљања новца за удружења особа са инвалидитетом, болесну децу...


Било је и најава прелепих концерата, филмова, скупова на тему друштвене одговорности, прелепих туристичких путописа...


Кућа добрих вести данас има да се похвали и сарадњом коју је остварила са бројним организацијама и институцијама. Потписали смо недавно Меморандум о сарадњи са Виктором Лазићем и његовим Удружењем за културу, уметност и међународну сарадњу „Адлигат“, док смо Амбасади Републике Кореје поново главни медијски партнер у организовању такмичења у писању есеја о тој земљи.
И овога пута, као коорганизатора такмичења, Амбасада Републике Кореје изабрала је медијског партнера ,,Kућу добрих вести", која ће испратити такмичење и објавити победнички есеј.

 

Број мејлова и позива за сарадњу које Кућа добрих вести добија је константно у порасту и због тога смо изузетно поносни.


Оно што ми радимо – а то је ширење добрих вести и добра међу људима, нешто је што данас, у времену таблоидизације друштва и постистине (стање у друштву у коме јавно мњење не обликују чињенице, већ емоције и лична уверења људи) - почиње све више да се цени!


И можда, тај данашњи наш 1000 твитераш, тога још увек није свестан, те његов мотив да нас прати није био да себе напуни позитивном снагом и енергијом на почетку свог јутра, већ само чиста радозналост, али ће засигурно то ускоро САЗНАТИ и ОСВЕСТИТИ да је једини прави његов али и наш пут да - ДОБРО превлада у свету, друштву и животу.


Ми смо сигурни да ће нам се на овом путу који смо започели придружити још пуно људи позитивне и креативне енергије. Овог пута их све позивамо да постану 1001, 1002, 1003...твитераш или само једноставно – наш читалац.


Сигурни смо да ће се створити та критична маса људи која ће размишљати и делати као ми – у правцу прављења бољег и праведнијег друштва људи које само жели ДОБРО својој заједници.

 

Придружите нам се на том путу....!

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 26 октобар 2017 11:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани