A+ A A-

Нових 6 милиона eвра за регионалне стартапе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

elevnmmmmmmБЕОГРАД -  Бугарски инвестициони фонд Eleven 2.0 домаћој предузетничкој сцени од раније је познат по томе што је финансирао 13 стартапа из Србије и што је већином подржавао оне који развијају хардверске производе.


Оно што је новост јесте да креће серија подршке за иновације и технологију СЕЕ регије, Елевен 2.0 – the Founders Fund.
И овог пута Елевен је у потрази за локалним предузетницима који имају жељу да направе дисрупцију и уђу на друга тржишта.
Пријаве су отворене јуче и остаће отворене до краја године.


У оквиру новог програма предузетници могу да очекују стручну и финасијску подршку. Овог пута ради се о приватном фонду вредном шест милиона евра креираном од стране предузетника за предузетнике.


Планиране pre-seed инвестиције намењене су за око 20 компанија у раној фази развоја са разрађеним концептом и тракцијом, а износиће по 100.000 евра. За пратеће финансирање обезбеђено је по још 200.000 евра с могућношћу за сеед рунде које прелазе пола милиона евра.

 

У наредне три године Елевен 2.0 ће бити отворен за стартапе из свих индустрија, с тим да ће и даље мало више бити окренут Б2Б софтверима, СааС и хардвер производима. Знање о циљаним индустријама и развоју бизниса обезбедиће им ментори и инвеститори, као и глобална мрежа партнера и сличних организација. Такође, изабрани стартапи ће постати део #ОнеОф11 заједнице.


Платформа која је намењена предузетницима детаљно је описана на сајту, а сама пријава доступна је на следећем линку.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 12 фебруар 2018 14:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани