A+ A A-

Рок фестивал ПРиЧа

Оцените овај чланак
(1 Глас)

RoceriЧАЧАК - Фестивал ПРиЧа је Фестивал рок музике и добре забаве.

 

Настао је 2012. године у једној улици у центру Чачка. Ове године ће се одржати од 11 - 17. јуна 2018. године.

 

Већи део програма ће се одвијати на Градском тргу, а неки садржаји у Градском парку, затим у простору Дома културе и у ОШ „Др. Драгиша Мишовић”.

 

Планиран је спектакл, какав још није виђен у Чачку. Програм је у односу на претходне године, обогаћен разноликим садржајима, који су намењени деци и младима, а комерцијални део програма ће се одржати на стадиону ФК Ремонт 15. и 16. јуна, са почетком у 20:00 часова. Осим 10 младих бендова, који су изабрани од великог броја пријављених за учешће на Фестивалу, наступиће и легенде ЕX YУ рок сцене:

Рибља Чорба, Бајага и Инструктори, Партибрејкерс, 357, Дејан Цукић и Спори Ритам Бенд, Кербер, Магнифико, Одговор и ЕX Револвери.

 

Други и трећи дан фестивала су посвећени позоришту и поезији за децу и омладину и тада ће гост-домаћин бити великан наше позоришне сцене Милан Цаци Михаиловић и глумац и песник и пријатељ нашег фестивала. Он ће промовисати своје две збирке песама Срце и Друге песме и 37 прстенова, а у вечерњим сатима ће чачанску публику забавити позоришном представом Цацијев успоменар, а такође ће отворити и изложбу сценографије Милице Бајић Ђуров у Дому културе.

Организатори су припремили и две позоришне представе за децу “Из Ја града у Ти град” и “Еколошка представа” у којима глуме Милан Зарић, Сања Марковић и Нина Линта Лазаревић.

 

Циљ организатора је да кроз забавне садржаје подстакнемо децу да читају књиге, заволе позориште и слушају квалитетну музику, а у ширем смислу подстицај туризма, јер је намера да се већ следеће године доведе више страних бендова, а самим тим очекују и већи број посетилаца из региона.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 јун 2018 16:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани