A+ A A-

Тесла Глобал Форум 2018

Оцените овај чланак
(1 Глас)

teslaБЕОГРАД - Тесла Глобал Форум 2018. одржаће се од у периоду од 4. до 7. јула у Новом Саду и на Фрушкој гори.

 

Пријаве за учешће у Тесла Сајбер кампу (на Андревљу) су почеле.

 

Пријаве на линку ОВДЕ.

 

Ко може да учествује? Како изгледа Камп?  

Тесла Сајбер камп намењен је студентима, али и другим полазницима заинтересованим за опус Николе Тесле или за било коју од фестивалских области. 
 
Смештајни капацитет Тесла Сајбер Кампа састоји се од комплетно опремљених шатора - 4 до 6 лежаја по шатору, постељина и ћебад - за 150 студената, као и пратеће инфраструктуре која обезбеђује пуну функционалност Кампа за вишедневни боравак (туш-кабине, тоалети).
 
Полазници који то желе, могу понети и личне вреће за спавање, а омогућен је и боравак са сопственом опремом за камповање.

Како да се пријавим за учешће у кампу?

Сви који желе да се пријаве, треба да попуне пријавни формулар. Услед великог броја пријављених студената, избор учесника врши се на основу кратке биографије и мотивационог писма.  Пријављени студенти ће благовремено добити све потребне информације од организатора и волонтера Тесла Глобал Форума, везане за боравак у кампу и учешће на фестивалу, као и одговоре на евентуална додатна питања. 

Шта нам доноси учешће у кампу?
 
Форум се састоји из пет основних целина (наука, уметност, друштво, информационе технологије и екологија). У овом оквиру, формирају се креативне радионице, у којима полазници бирају присуство и активност по сопственој жељи.

Учесници добијају прилику да на креативан начин допринесу дискусији и активностима (предавања, округли столови, радионице), да чују и усвоје вредна искуства и знања истакнутих предавача, да учествују у разговорима из области које их занимају и да се, уз све то, добро забаве.


Како доћи до кампа?

Фестивал обезбеђује бесплатан аутобуски превоз за учеснике кампа, са поласком из Београда и Новог Сада за долазак, као и  за повратак са фестивала. Сатница полазака биће накнадно објављена. 


Колико кошта учешће у кампу?

Смештај, храна и учешће на научном форуму су бесплатни за све учеснике кампа. Неопходна је уплата чланарине, у износу од 500 динара на рачун Тесла Глобал Форума, која гарантује резервацију места у Кампу. Уплате се могу извршити на рачун Тесла Глобал Форума: 

ТЕСЛА ГЛОБАЛ ФОРУМ 


НОВИ САД, Пастерова 16
Банца Интеза
Рачун у банци: 160-385275-06
Сврха уплате: Чланарина за Тесла Глобал Форум 2018.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани