Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатан курс енглеског језика за основце у шабачком Стартит Центру

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tehnologije0909090Бесплатне радионице енглеског језика уз примену модерних технологија биће одржане од 28. до 30. августа.


У сарадњи са Центром за образовање Premier од 28. до 30. августа биће организоване три бесплатне радионице енглеског језика где ће деца моћи да на забаван начин, уз примену модерних технологија, уче енглески језик. Радионице су намењене деци узраста од 4. до 8. разреда основне школе. За похађање радионица, деци ће бити потребни мобилни телефони.


Термини радионица


Уторак — од 11 до 12:30 часова
Среда — од 11 до 12:30 часова
Четвртак — од 11 до 12:30 часова


Садржај радионица


I — QR CODE квиз: Уводна радионица на којој ће се деца међусобно упознавати и причати о својим интересовањима на енглеском језику. Затим ће бити подељена у неколико група и једни другима постављати шифрована питања, која ће касније заједно са предавачима декодирати и одговарати на њих. (За ову радионицу је потребан телефон као и апликација QР цоде реадер коју је могуће инсталирати и пред почетак курса).


II — Видео: У оквиру ове радионице, биће приказано неколико кратких поучних видео филмова без речи, а затим ће деца бити ангажована у различитим језичким активностима (осмишљавање дијалога, наставак приче, дискусије…)


III — Kahoot!: Сви заједно ће уз примену својих језичких вештина састављати квиз питања на основу претходно прочитаног материјала након чега следи такмичење и проглашење победника (За ову радионицу је потребан телефон као и апликација Kahoot!!)


О предавачима


Центар за образовање Премиер већ годинама организује курсеве страних језика за децу и одрасле. Курсеви су динамични, интерактивни и креативни што доприноси активном усвајању језичких вештина. Ове три радионице илустрација су редовних активности које, уз примену компјутера и мобилних телефона, спроводе на редовним часовима.


Услови за упис


За радионице је потребно понети мобилни телефон који подржава инсталирање апликација. Инсталирање апликација ћемо обавити у току радионица, али је потребно имати довољно слободног простора на мобилном телефону за инсталицију
Радионице су намењене деци узраста 4. до 8. разреда основне школе


Пристојно понашање и неометање наставе је нужан предуслов


Места се додељују онима који се први пријаве


Пријаве се примају док има слободних места


Пријаве


Курс језика за децу ће бити одржан од 28. до 30. августа у Стартит Центру Шабац (Карађорђева 27). Места се попуњавају по принципу „ко први месту, њему место”, а заинтересована деца и родитељи се за курс могу пријавити попуњавањем следеће форме.

 

Организатори ће у понедељак, 27. августа, мејлом обавестити родитеље чија су деца примљена на курс.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 23 август 2018 15:08

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија