A+ A A-

Свезналице: Зашто и како? Све о свему у 700 питања

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zastoikakoЗа све љубопитљиве малишане, Вулканчић је издао нову књигу за најмлађе читаоце Свезналице: Зашто и како? Све о свему у 700 питања.

 

У овој књизи дете ће на необичан начин сазнати много невероватних чињеница из различитих области (наука, људско тело, природа, историја, животиње, свакодневни живот...). Све то пропраћено је необичним илустрацијама и схематским приказима, како би учење било лакше и забавније.

 

Зашто пингвинима никад није хладно? Како се биљке хране? Зашто су Египћани градили пирамиде? Одговоре на ова, и 700 различитих питања која деца свакодневно постављају сазнаћете у новој књизи из едиције Свезналице. Књига је идеална за децу старију од седам година, а бави се темама историје, природе, науке и свакодневног живота. Илустрације детаљно објашњавају појмове и појаве, а интересантни и необични подаци помажу деци да лакше усвоје знање.

 

До сада, Вулканчић је објавио сличне наслове као што су: Енциклопедија кул чињеница из света око нас, Енциклопедија за децу, Дечја енциклопедија о животињама и Лепезице свезналице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани