Кућа Добрих Вести

Login

Дани Дарка Рундека у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

darkorundekbgМанифестација “Дани Дарка Рундека у Београду” биће одржана од 1. до 7. марта 2019. године у Дому омладине Београда (ДОБ), током које ће Дарко Рундек представити своје разнолико и богато стваралаштво, као и актуелне пројекте, тако што ће одржати чак пет концерата, међусобно различитих по репертоару, поставама музичара, сценографији и простору.

 

1. март 21:00 Дарко Рундек & Екипа, Бест оф – Американа

2. март 21:00 Дарко Рундек & Екипа, НОВО – Американа

4. март 21:00 Cul-De-Sac, free impro experimental – Клуб ДОБ-а

5. март 21:00 Андреја, Рундек & Екипа, промоција албума “Мура Мура” – Велика дворана ДОБ-а

7. март 21:00 Рундек Карго Трио, Плави авион/Мостови+ – Велика дворана ДОБ-а

Јединствена и непоновљива музичка манифестација почиње 1. марта (21:00) наступом у дворани “Американа” ДОБ-а, где ће Рундек, уз помоћ многољудног пратећег бенда Екипа, извести својеврсни “бест оф” песама које су обележиле његову каријеру, од времена легендарног новоталасног Хаустора до данас.

 

Рундек ће потом 2. марта (21:00) у “Американи” одржати концерт на коме ће поред ређе извођених композиција, нагласак бити на новим материјалима које тренутно ствара са Екипом.

 

“Дани Дарка Рундека” настављају се 4. марта (21:00) у “Клубу” ДОБ-а концертом експерименталног бенда Cul-De-Sac у коме Рундек још од краја осамдесетих свира бас. Cul-De-Sac броји десет музичара и једног графичара и свира слободно импровизовану музику.

 

Манифестација се 5. марта сели у велику дворану ДОБ-а, где ће Андреја, Рундек & Екипа концертно промовисати нови албум “Мура Мура”. Певачица Андреја Курелец-Кошавић, Рундек и Екипа уз учешће двоје чланова Цинкуша представиће се београдској публици извођењем изворних међимурских песама, какво су забележили на “Мура Мура”.

 

“Дани” се завршавају 7. марта (21:00) концертом Рундек Царго Трија у Великој дворани ДОБ-а где ће Дарко заједно са виолинисткињом Исабел и мултиинструменталистом Душаном Дуцом Вранићем изводити песме са њихових албума “Плави авион” и “Мостови”, као и још понешто.

 

Манифестацију “Дани Дарка Рундека у Београду” организује промотерска кућа Long Play уз подршку Дома омладине Београда.

 

Улазнице у претпродаји на благајни ДОБ-а, односно на свим Евентим продајним местима до 15. јануара коштају: концерти Дарка Рундека и Екипе 1.200 динара, Рундек Карго Трија 1.200 динара, Андреје, Рундека & Екипе 1.000 динара и Cul-De-Sac 800 динара.

 

Од 15. јануара улазнице ће бити скупље.

 

Извор: Дом омладине/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 05 јануар 2019 21:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија