Кућа Добрих Вести

Login

The Beatles tribute концерти у Новом Саду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bestbibmerieУ суботу, 20. априла, The Bestbeat, The Beatles tribute band, одржаће два концерта у Студију М, Игњата Павласа 3, у Новом Саду.

 

У 17 часова концерт за децу, а у 20 часова велики вечерњи концерт.

 

Бенд је настао 2005. године и чине га: Владимир Бановчанин као Џон Ленон, Дамјан Дашић као Пол Макартни, Марко Ћалић као Џорж Харисон и Витомир Милићевић као Ринго Стар.

 

Наступају на инструментима и појачалима какве су користили The Beatles-e у верним репродукцијама костима из различитих фаза њихове каријере, са препознатљивим фрузурама. Саме композиције изводе у оригиналним аранжманима и тоналитетима, као да су у питању дела класичне музике. Да би свака сличност била потпуна, битно је имати и леворуког басисту.

 

“Показало се да је малишанима јако интересантан The Bestbeat и да ова врста музика и те како допире до њих! Из искуства знамо да деца и њихови родитељи обожавају The Beatles-е, стога смо одлучили да 20. априла одржимо још један концерт који је прилагођен управо најмлађима. Провод и едукација су загарантовани”, каже Дамјан Дашић.

 

                               bestbeatata

 

Бенд годинама одржава за децу концерт "Како се слушају Битлси" у Задужбини Илије М. Коларца. Кроз мали увод ће се деца упутити у то како се понаша на једном концерту, а потом заједно уживати у рокенролу, где сви активно учествују. А на вечерњем концерту, који ће трајати бар дупло дуже од оног за децу, одрасли ће проћи кроз многе фазе најпознатијих ливерпулских буба.

 

Улазнице су у претпродаји доступне преко Gigs Tix-a по цени од 300 динара за концерт за децу, односно, 800 динара за велики вечерњи концерт. На дан наступа, на улазу у Студију М, цена карата ће бити 400 динара у 17 часова, односно 1.000 динара у 20 часова.

 

Места су нумерисана.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 11 април 2019 13:40

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија