Кућа Добрих Вести

Login

"У зони комфора нема места за магију"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

JonathannnnnТако каже консултант, говорник и аутор књижевних бестселера Британац Џонатан Мекдоналд (Jonathan MacDonald), један од говорника које нестрпљиво ишчекујемо на 21. конференцији медијских трендова СЕМПЛ, која ће се одржати 28. и 29. новембра у хотелу Бернардин у Порторожу.

 

Како организатори најављују, догађај ће угостити око хиљаду триста фанова из области медија, маркетинга, продаје, односа с јавношћу, оглашавања и нових технологија. Ране пријаве за учешће, где ће посетиоци у друштву одличних говорника са изузетним избором актуелних тема и трендова изаћи из своје зоне комфора, већ су отворене.

 

Један од централних предавача на СЕМПЛ-у је консултант и аутор књижевних бестселера, Британац Џонатан Мекдоналд (Jonathan MacDonald). Како сам каже, бави се проширивањем постојећег начина размишљања: "Једна од фасцинантних ствари у животу је да све, што се догађа, укључујући наш доживљај реалности, контролишемо начином размишљања. Све што урадимо, свака навика коју имамо, сваки разговор у коме учествујемо, сваки однос који градимо, свако предузеће за које креирамо стратегију, све креће од размишљања. Ако схватимо да све креће од начина на који размишљамо, онда ћемо лакше разумети и да оданде долази наш успех или неуспех."

 

Мекдоналд клијенте доводи до тога да размишљају на потпуно другачији начин и тиме предузеће подиже на виши ниво пословања. На примерима успешних прича, као што су Microsoft, Google, Heineken, IKEA i Ministry of Sound, он ће учеснике конференције подстаћи да изађу из своје зоне комфора где, како каже, нема магије: "У зони комфора нема места за магију. Комфор нас хвата у клопку па ствари увек изнова радимо на исти начин, а истовремено очекујемо другачије резултате. То је лудост. Једина могућност за успех је да се ослободимо тих окова и да експериментишемо са жељом за успехом, да тестирамо, учимо и побољшавамо."

 

Шта нас још очекује на овогодишњем СЕМПЛ-у, открива председница конференције, Валерија Преволшек: "Свиђа нам се мирис мора, шум таласа и најлепши поглед на Пирански залив, зато поново позивамо на обалу, где нас и ове године очекује сјајан програм. Тренутно имамо потврђене говорнике из чак седам земаља, а представићемо трендове, који су ужижи јавности на свим највећим светским догађајима са подручја комуникација."

 

Догађај се одржава 28. и 29. новембра у Порторожу, где ћете имати прилику да откријете последње медијско-комуникационе трендове у региону.

 

Ране пријаве за 21. СЕМПЛ доступне су по цени од 190 евра.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено петак, 07 јун 2019 12:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија