Кућа Добрих Вести

Login

Пикник у Музеју Југославије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pikniikkkk545454Пикник се враћа у Београд овога пута у предивном парку Музеја Југославије где се можете дружити у недељу 16. јуна од 12 до 20 часова.

 

Феноменална екипа из Кишобрана, Burger Housea и Kabinet Brewery већ четири године успешно организује пикнике са истим циљем - да вам улепша дружење у парковима града и да вас подсети колико је то једноставно и лепо.

 

Парк Музеја Југославије је као створен да дођете са целом породицом, кућним љубимцима, ћебићима, фризбијем, лоптом...добрим расположењем и придружите се у целодневном дружењу.

 

За сјајан музички програм побринуће се екипа музичара и ди-џејева са београдске алтернативне сцене Do the Math, Feloneezy , Stevie Whisper а посебна посластица је и наступ бенда ROGI.

 

За шанком вас очекују Burger House, Kabinet Brewery и Заокрет а да све буде још боље у сваком тренутку се можете прошетати до изложбених простора Музеја Југославије и уживати у поставкама.

 

Улаз је слободан.

 

ИЗВОР: Кућа добрих вести/ФБ

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија