Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне музичке радионице у Културном центру „Чукарица“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

radionicamuzika666666Деца и млади који воле музику и имају дара за ову врсту уметности могу да се опробају у певању, свирању гитаре и клавира у оквиру бесплатних музичких радионица које за њих организују Културни центар „Чукарица“ и уметничко удружење „Jet clock“.

 

 

У периоду од 20-31. августа 2019. године биће одржане четири радионице: Радионица хорског певања – за децу изнад 5 година, Радионица акустичне гитаре – поп, рок, етно, класика... Радионица клавира – основи свирања и Радионица соло певања – за младе изнад 13 година.

 

 

Циљ ових радионица је да се креативним приступом деца и млади заинтересују за квалитетну музику, различитих музичких праваца ( џез, етно, класика, рок...), као и да науче да свирају на одређеним инструментима. У плану су индивидуалне и групне радионице на којима ће се повезивати теоријско и практично знање.

 

 

Заинтересовани се могу пријавити на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ( име и презиме, годиште, жељена радионица, претходно музичко образовање, ако га има, и број контакт телефона). Број је ограничен. Термини одржавања радионица ће бити објављени до 20. августа.

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено петак, 09 август 2019 14:41

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија