Кућа Добрих Вести

Login

Премијера: Шпанска комедија „Професори дилери“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

spanskidlierilШпанска комедија године, „Професори дилери“ биће премијерно приказана на специјалној пројекцији 4. децембра у 20 часова у биоскопу Цинеплеџџ Ушће, у дистрибуцији Дексин Филма.

 

Тим поводом, модни креатор Бошко Јаковљевић представиће моделе за мушкарце за дан и вече, а биће приређена и посебна изненађења за гледаоце. Ово остварење имало је интернационалну премијеру у септембру на Хамбург Филм фестивалу где је редитељ Карлос Терон номинован за најбољу режију.

 

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Синеплекс Ушће и путем сајта .

 

 

У правом смислу урнебесна комедија „Професори дилери“ (у оригиналу: Lo dejo cuando quiera) изазива смех од првих кадрова.  

 

 

Пријатељи од школских дана, Педро, Артуро и Елихијо су тројица висококвалификованих професора универзитета који су услед економске кризе остали без посла. Њих тројица долазе на идеју како да реше своје проблеме, а то је пројекат на којем Педро већ годинама ради - мултивитамин који омогућава да се забављаш целу ноћ без нуспојава. Уз помоћ Анабел, адвокатице која је запослена на бензинској пумпи, и Хоте, студенткиње која је више заинтересована за забаву него књиге, ова три професора ће се наћи у свету ноћних клубова и сумњивих послова, надајући се да ће пронаћи тржиште за своје ново опијат-чудо.

 

 

Ипак, чини се да дипломирани економиста, хемичар и филолог нису уопште квалификовани за оно што их на том путу чека.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 02 децембар 2019 14:42

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија