Кућа Добрих Вести

Login

Трибина: Узори младих данас

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tribinaaaaaaУ оквиру манифестације „Децембарски дани Чукарице“ у уторак, 24. децембра са почетком у 18 часова, биће одржана трибина „Узори младих данас“ и промоција четвртог броја часописа „Тинејџер“.

 

Трибину води Златка Драгутиновић, професорка психологије у XIII београдској гимназији.

 

Страх од чињенице да све мањи број ученика цени праве вредности и особе које стварно заслужују поштовање, навео је чланове „Инфо Чуке“ да четврти број часописа „Тинејџер“ посвете овој теми. Они су покушали да одговоре на питања: Да ли је узор предмет обожавања или нешто више? Ко су узори нашим ученицима данас? Чиме су они придобили њихово поверење?

 

Претходне генерације обележили су људи чија ће дела, поступци и достигнућа бити запамћена још много година, што за нове генерације не може да се каже. Они имају неке нове узоре, идоле... систем вредности је поремећен. Интернет и друге друштвене мреже постају места где се траже нова сазнања, али и нови узори.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 23 децембар 2019 15:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија