Кућа Добрих Вести

Login

Анимирана авантура „Време је за санкање“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

deksinfilmНајновија анимирана авантура за децу, али и одрасле, “Време је за санкање” у домаће биоскопе стиже 23. јануара у дистрибуцији Дексин филма.

 

Насловну нумеру филма под називом “Најбољи дан” изводе Бојана Радовановић и Катарина Радуловић, које су уједно и учествовале у синхронизацији филма.

 

Фића и његов тим су пред новим изазовом. Спремају се за такмичења у санкању а главни противници су му мистериозни Зоки и његова рођака – лепа, али снажна Чарна.

 

Фића је специјално за трку конструисао фантастичне санке, али се оне у првој трци распадну мало пре линије циља.

 

То је тежак губитак за Фићу који се не мири са чињеницом да је можда направио грешку у конструкцији или да је стратегија трке била промашај. Заједно са својим пријатељима открива да је Зоки варао да би се домогао победе.

 

Фића захтева реванш трку... Зоки наравно пристаје, под условом да Фића направи нову писту за трку.

 

Када је са друговима направио спектакуларну трасу, Зоки је схватио да са Фићом нема шале, и почиње да смишља нове смицалице. Док се спремају за нову трку Зоки је обезбедио све подвале да би добио трку. Али и Фића са својим дриугарима има неколико јаких изненађења за њега.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 29 децембар 2019 20:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија