Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал Тестивал 2020

Оцените овај чланак
(1 Глас)

testivalИзбор за најбољи традиционални рецепт, шести пут за редом, у организацији портала Рецепти и Кувар online (recepti-kuvar.rs), биће одржано у оквиру програма Фестивала Тестивал 2020, који партнерски организују Удружење Тестивал и Дорћол Плац, 29. Фебруара 2020. у 13 часова у Дорћол Плацу, Добрачина 59б.

 

У конкурсу за избор најбољег традиционалног рецепта домаће српске кухиње учествују сви рецепти који су били објављени на порталу Рецепти и Кувар онлине од 1. јануара до 31. децембра 2019.

 

У финалу ће се наћи шест најбољих кувара аматера чији рецепти су имали највише прегледа током 2019. године. Финалисте конкурса за избор најбољег традиционалног рецепта оцењиваће стручни жири.

 

Сви финалисти ће од организатора добити вредне поклоне, као и специјалне дипломе. Поклоне финалистима су обезбедили портал Рецепти и Кувар онлајн и Оклагиарт.

 

Фестивал теста, тестенине и хлеба Тестивал има за циљ да буде је вишеслојни догађај који свим учесницима и посетиоцима жели да да прилику да покажу шта и како раде на очувању традиције и нематеријалне културне баштине.

 

Организатор Фестивала Тестивал је Удружење Фестивал теста, тестенине и хлеба.

 

Сајтова са куварским рецептима на домаћем вебу има на десетине, а recepti-kuvar.rs се издвојио по мало другачијем, личном приступу, корисним саветима и кулинарским занимљивостима.

 

Страница на којој ће сваки члан једне модерне породице пронаћи нешто занимљиво, била то идеја за ручак, савет о правилној и здравој исхрани или занимљива „кулинарска репортажа“ из неког егзотичног града.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 03 јануар 2020 14:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија