A+ A A-

“Инвазија” од данас у биоскопима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

invazija343434Од славног руског редитеља и власника престижних награда Ника и Златни орао, Фјодора Бондарчука, после само осам дана од московске премијере пред домаћу публику стиже дуго очекивани научно-фантастични блокбастер “Инвазија”.

 

Специјална пројекција филма “Инвазија” заказана је данас, 9.јануар у биоскопу Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар, са почетком у 20 часова.

 

Том приликом, публику ће дочекати и инфлуенсер Веселин.

 

Високобуџетни наставак филма “Сила привлачности”, који је проглашен за најгледаније руско остварење из 2017. године, покорио је тамошње биоскопе. За само недељу дана приказивања, “Инвазија” је зарадила 11 милиона долара.

 

То је скоро дупло више него што је први део инкасирао на биоскопским благајнама за тај период. С обзиром на динамику раста продаје карата, очекује се да ће у наредним данима нови Бондарчуков филм оборити рекорд “Силе привлачности”, која је укупно зарадила 17,5 милиона долара.

 

Радња “Инвазије” одиграва се три године након што се свемирски брод срушио у московско предграђе, одакле је, после тешке борбе са руским оружаним снагама, одлетео са наше планете. Јунакиња Јулија (Ирина Старшенбаум), која је једина била у контакту са ванземаљцем Хеконом (Ринаљ Мухаметов), спасена је од сигурне смрти уз помоћ ванземаљске технологије. Захваљујући њој стекла је и необичне способности које ће јој отежати живот. Некада бунтовна ћерка градског комаданта Валентина Лебедева (Олег Меншиков) мора да се помири са новом улогом коју јој је наметнула држава – постала је експериментални кунић у тајној лабораторији Министарства одбране.

 

Научници и војска уносе у атоме њена осећања, емоције и искуства, покушавајући да открију природу Јулијиних растућих моћи. Али, њен новостечени дар не узбуђује и не привлачи само људе. Три године после првог контакта са ванземаљцима, претња од инвазије надвила се над човечанством. Постоји само један начин да Земљани победе у надолазећем сукобу – морају да пронађу снагу у себи како би остали људи. Могу ли љубав, оданост и милост да буду јачи од моћи ванземаљске технологије? Избор који утиче на судбину милиона требало би да донесе свако од нас понаособ.

 

У главним улогама су највеће младе глумачке звезде из Русије: Александер Петров, Ирина Старшенбаум, Ринаљ Мухаметов и Јури Борисов.

 

“Инвазија” ће се од сутра наћи на редовном репертоару свих биоскопа у дистрибуцији Деџин филма, а карте за ове пројекције су већ у продаји.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 јануар 2020 13:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани