Кућа Добрих Вести

Login

Радионица: Изазов за иновативна решења у управљању био отпадом

Оцените овај чланак
(3 гласова)

lokalnirazvojУ понедељак 24. фебруара са почетком у 10 часова у НАЛЕД Лаб-у (улица Македонска 30) одржаће се бесплатна припремна радионица поводом отварања јавног позива у оквиру пројекта "Изазов за иновативна решења у управљању био отпадом" коју организује УНДП у сарадњи са Министарством заштите животне средине и уз подршку Шведске амбасаде.

 

Овом приликом биће представљени циљеви пројекта и услови јавног позива, а са учесницима ће се радити на развијању иновативних идеја у области био отпада, а пре свега отпада од хране и зеленог отпада. На крају фазе акцелерације најбоље пројектне идеје ће добити финансијску подршку за имплементацију пројекта у виду суфинансирања од стране пројекта.

 

Више информација о претходном јавном позиву можете пронаћи на OВОМ линку.

 

Радионица у Београду је последња у низу, а претходне ће се одржати у Нишу (19. фебруар), Новом Саду (20. фебруар), Чачку (21. фебруар) и Београду (24. фебруар).

 

Моле се заинтересовани за потврду присуства до среде, 19. фебруара, путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 17 фебруар 2020 23:49

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија