Кућа Добрих Вести

Login

Како Раде Шербеџија проводи време у изолацији?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

carrade34434343Епидемија коронавируса све нас је затворила у наше домове и приморала да се на различите начине забављамо и окупирамо како би нам време проведено у карантину што брже прошло.

 

Некоме изолација теже, некоме лакше пада, а подршку свима нама одлучио је да пружи легендарни музичар, глумац и редитељ Раде Шербеџија.

 

Он се недавно обратио својим пријатељима на друштвеној мрежи Фејсбук рекавши да жели да снима песме и прича приче како би им свима заједно брже прошло време.

 

Изјавио је да је погођен овим катастрофама које су нас све заједно снашле и затвориле у наше станове и куће, те да осећа потребу да се директно јави својим пријатељима и гледаоцима, то јест, слушаоцима, и да покрене први пут своју страницу.

 

Шербеџија објавио и, како га је насловио, “Први део: На ружичастом папиру” у којем је рецитовао, кувао ручак и наздрављао својим пријатељима.

 

Видео можете погледати ОВДЕ.

 

Након овог, којим је пробио лед, уследило је још видеа пропраћених мотивишујућим статусима у којима цитира или чита песме различитих аутора попут Јесењина и Милана Ракића, у исто време дајући увид у свој дом и свакодневицу карантина.

 

Тако је у последњем, свеже објављеном, видеу „Парт 8“ показао својим пријатељима како прославља крај самоизолације уз породицу, ручак и музику.

 

Како то изгледа погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Bizlife


Последњи пут измењено среда, 08 април 2020 19:21

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија