Кућа Добрих Вести

Login

Међународни фестивал “Кухиње света” овог викенда

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kuhinjesveta54545454На међународном фестивалу “Кухиње света” 27-28. јуна 2020. године на Дорћол Плацу, излагачи из Србије, Шведске, Турске и Узбекистана, арапских земаља представиће своја јела, храну, пиће и готове производе.

Сви љубитељи укусног залогаја, током два фестивалска дана, имаће прилику да пробају традиционална и модерна јела, намазе, џемове, слаткише, мед, зачине, уље, сиреве, вино и друга пића, здраве посластице, веганске производе…

 

Првог дана (27.6. субота) своје производе представиће стране кухиње (Шведска, Узбекистан, Турска, арапске земље) и Србија.

 

Другог дана (28.6. недеља) представити удружења и предузетници из Србије и Турске. Програм погледајте на www.kuhinjesveta.com.

 

С обзиром на то да је фестивал продајног карактера, посетиоци фестивала могу да купе готове оброке, уља, зачине, вина, ракије, сиреве, слаткише, џемове и друге производе.

 

Биће ту и намаза, производа од меда, чоколаде из Србије, турских баклава и других слаткиша и разних ђаконија од више од 70 излагача. Оба дана фестивала, биће организован богат програм за децу и одрасле: радионице спремања хране, фолклор, трибине о пољопривреди и забава за најмлађе, итд. На фестивалу ће се представити кулинари, кувари и пасионирани љубитељи укусних оброка и блогери.

 

Током оба дана 27-28.6.2020. поред јела из Србије, Турске, Узебкистана и арапских земаља, биће одржане и радионце, модне ревије, фолклор, предавања, трибине о храни. Фестивал „Кухиње света“ је пољопривредно-туристичка манифестација која окупља међународне компаније, амбасаде, произвођаче посуђа врхунског квалитета и ексклузивне опреме за припрему и сервирање хране. Фестивал представља лепоту и разноврсних укуса из целог света и тако, употпуњује и гастрономско-туристичку понуду Републике Србије.

 

Фестивалску понуду употпуниће и многобројни предавачи, нутриционисти, блогери, познате личности, а на отварању ће се представити арапско-српски бенд Аутар сачињен од уметника из Србије, Сирије и Палестине.

 

Фестивал је подржало више од 50 медијских кућа у Србији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Словенији и Хрватској и Италији.

 

Улаз на ревијални део је слободан (башта).

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија