Кућа Добрих Вести

Login

УНС тражи младе новинаре за истраживање трошења буџетског новца

Оцените овај чланак
(0 гласова)

unspoljoprivredadfdfdfdУдружење новинара Србије (УНС) расписује конкурс за четири млада новинара/ке и студенте/киње новинарства мотивисане да истражују путеве новца државних субвенција и трошење буџетског новца у пољопривреди.

 

Позивамо младе новинаре и студенте новинарства да истражују трошења буџетског новца у пољопривреди Позивамо младе новинаре и студенте новинарства да истражују трошења буџетског новца у пољопривреди.

 

Одабрани студенти/киње и млади новинари/ке имаће прилику да на истраживачким причама раде са искусним колегиницама и колегама и са њима заједно објаве податке до којих су дошли.

 

Истраживачке приче УНС ће објавити на сајту и друштвеним мрежама.

 

Биографије са кратким мотивационим писмом које не прелази 2000 карактера треба послати на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 20. септембра 2020. године.

 

УНС ће на истраживачким причама радити у оквиру пројекта "Трагом буџетског новца - новинари истражују, а грађани сазнају како се троши новац у пољопривреди" који је подржао UNDP.

 

Извор: Кућа добрих вести/УНС


Последњи пут измењено субота, 05 септембар 2020 23:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија