Кућа Добрих Вести

Login

Представа "Догодине у исто време"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dogodineuistovremeПредстава "Догодине у исто време" одржаће се у понедељак, 21. септембра,  у Академији 28.

 

Представу је режирао Божидар Ђуровић, по мотивима текста Бернарда Слејда, а улоге су поверене Ланету Гутовићу и Нели Михаиловић.

 

Улазнице су у продаји на благајни Академије 28, свим продајним местима TicketVisiona и online на www.tickets.rs.

 

Поштујући све епидемиолошке мере, капацитет сале смањен је на одсто.

 

‘’Догодине…’’ је интригантна представа о вечитом сну. Овог пута о оствареном сну – да макар један дан живота човек и жена проведу као једно биће. Да ли постоји та наша идеална друга половина? И, ако имамо среће да је пронађемо, хоће ли нас препознати? Ако се препознамо, да ли смо ипак закаснили? И колико ћемо да трајемо? Може ли вечност да стане у само један дан? Љубав је глад. Да ли је довољно тек неколико часова у години да је утоли?

 

Живот се не мери бројем удаха и издаха, већ бројем тренутака када смо остали без даха, како је неко лепо објаснио. У том случају, да ли је један дан у години - сасвим довољан?На та и друга вечна питања, уз безброј ироничних и комичних варијација на разне теме.

 

‘’Догодине..’’ даје могуће одговоре.

 

‘’Догодине у исто време’’ својеврсну песму у прози, режирао је Божидар Ђуровић, по мотивима текста Бернарда Слејда, а главне улоге поверене су Милану Ланету Гутовићу и Нели Михаиловић.

 

Представа "Догодине у исто време" пуца од оптимизма, јачег од сете и туге што се такви сусрети не дешавају чешће. Али, неке сценарије пише сам живот и ми не можемо много да их преправљамо.

 

Он је Џорџ, она је Дорис. Упознали су се сасвим случајно, на романтичном месту далеко од војих домова, у којима их чекају они који их воле - партнери, деца, породице. Када се следећег јутра пробуде у истом кревету, питаће се како се то десило. Јер, није смело и није требало... Ипак, договорили су се да наставе романсу, истог викенда, једном годишње. Време пролази, а они сваки тренутак својих сусрета мудро користе. Деле све лепо и лоше што им се претходних месеци догађало. Мењају се, што је и природно, као и њихов однос који варира од пријатељства до љубави и навике.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија